Απόφαση – έκτρωμα έβγαλε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, η οποία τιμώρησε τον Ολυμπιακό με αφαίρεση τριών βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 90.000 ευρώ, για τα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ!

Μια απόφαση που προκαλεί την οργή των ανθρώπων του συλλόγου, αλλά και όλης της «ερυθρόλευκης» οικογένειας και επιβεβαιώνει πλήρως τον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός.  Το ματς με την ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε με το τελευταίο σφύριγμα του Παπαπέτρου, με τους «κιτρινόμαυρους» και τους τέσσερις διαιτητές να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς!

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού και τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οφείλονται εξ’ ολοκλήρου στη στάση της αστυνομίας, η οποία ήταν προκλητική και έκανε αδικαιολόγητα χρήση δακρυγόνωνΤα ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να συντρέχει λόγος, προκαλώντας τους φιλάθλους.

Ο Ολυμπιακός με βάσει τους κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν σε μια χώρα που δεν είναι υπό… εξυγίανση, θα έπρεπε να τιμωρηθεί μόνο με χρηματικό πρόστιμο και σε καμία περίπτωση με αφαίρεση βαθμών ή κεκλεισμένων των θυρών! Πρόκειται για ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ, με την απόφαση – έκτρωμα να επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά ότι ο Ολυμπιακός δέχεται ανηλεή πόλεμο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ποινή είναι εφέσιμη και σίγουρα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί νομικά για να δικαιωθεί και να καταπέσει η απόφαση. 

Αναλυτικά η απόφαση: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».