Η Β΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πίτας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, στον σύντομο χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς όπως τόνισε βρίσκεται πιο κοντά στους δημότες και μεταφέρει τα εύλογα αιτήματά τους στη Δημοτική Αρχή. Τόνισε ότι καταβάλλονται φιλότιμες προσπάθειες και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το 2018 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για την πόλη. Τέλος κάλεσε την Πρόεδρο και το Κοινοτικό Συμβούλιο να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Αντιδήμαρχος  Δημοτικής Περιουσίας, Κτηματολογίου και Μηχανολογικού - Ηλεκτρολογικού κ. Στέλιος Γαϊτανάρος, επεσήμανε ότι το 2018 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για τον Πειραιά, γιατί θα εξελιχθούν -  όπως είπε - όλα τα έργα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί τα δύο προηγούμενα χρόνια. Εξέφρασε την ελπίδα ότι με τη βοήθεια των Δημοτικών Κοινοτήτων, των εργαζομένων και των πολιτών, που συμμετέχουν στη διαβούλευση, θα είναι μια χρονιά κατά την οποία θα αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει η εικόνα της πόλης. 

Ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας – Αποχέτευσης, Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ευχήθηκε υγεία, ευτυχία, αγάπη, μία καλή και δημιουργική χρονιά για όλους και για τη Δημοτική Αρχή και συνεχάρη την Πρόεδρο και το Κοινοτικό Συμβούλιο για το έργο τους.

Η Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κα Ευαγγελία Αθανασίου  ευχήθηκε  το 2018 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη, πρόοδο, ευημερία, δύναμη και κουράγιο. Δεσμεύτηκε να συνεχίσει να υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον ίδιο ζήλο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση του Πειραιά, καθώς και για  την παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες. Η κα Αθανασίου τόνισε ότι  με την αρωγή του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη και τη βοήθεια των Κοινοτικών Συμβούλων, καθώς και των πολιτών θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα.