Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περιστερίου τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Φορτούνης, Μιραλάς και Ταχτσίδης έγιναν αναγκαστικά αλλαγή, αφού χτύπησαν από τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των αντιπάλων τους. Ο τελευταίος μάλιστα χτύπησε στα πλευρά και έπαθε λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ αποχωρώντας από το γήπεδο κρατούσε τα πλευρά του και περπατούσε με μεγάλη δυσκολία.

Όλα αυτά έγιναν με την ανοχή του Τζήλου. Ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν προστάτευσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και δεν τιμωρούσε με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων με κίτρινες κάρτες.

Επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου και οι "ερυθρόλευκοι" είναι έξαλλοι με τον τρόπο που τους αντιμετώπισε ο Λαρισαίος ρέφερι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης "έβραζε" με τη διαιτησία του Τζήλου. Στο ημίχρονο ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ ζήτησε η ομάδα να μη βγει στο δεύτερο μέρος στο γήπεδο στην ώρα της.

Να καθυστερήσει να εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τον Τζήλο στα πρώτα 45 λεπτά.