Στην 22η αγωνιστική της έχει φτάσει η Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία. Πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα, δυστυχώς, δεν λείπουν από την ομάδα, αλλά πότε δεν έλειπαν είναι η αλήθεια. Από την αρχή της σεζόν υπάρχουν τραυματισμοί, ιώσεις και άλλα που έχουν να κάνουν με την υγεία των παικτών.

Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει μάθει στα δύσκολα, είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας και έτσι όπως έχει εξελιχτεί η κατάσταση, μπορεί να πάει το... ροζ φύλλο αγώνα. Ο Θρύλος κατάφερε προ ολίγων ημερών να κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία. Μπορεί να κάνει το ίδιο και με τη Ρεάλ, αλλά φυσικά τα πράγματα είναι δύσκολα.

Βέβαια και η ισπανική ομάδα αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα και αυτά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Που είναι δεύτερος αυτή τη στιγμή μαζί με τη Φενέρ και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει το παιχνίδι του ενάντια στη Ρεάλ. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά σε τέτοια ματς ο Ολυμπιακός δείχνει τον χαρακτήρα του.

Η ομάδα λοιπόν ετοιμάζεται για τον σπουδαίο αγώνα στη Μαδρίτη και δεν αποκλείεται να χαρακτηριστεί ένας από τους πιο κρίσιμους για το πλεονέκτημα της έδρας. Καθώς μετά, τα περισσότερα ματς είναι σχετικά εύκολα για την ομάδα, στο μέτρο του δυνατού βέβαια.