Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει σελίδα πλέον μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι Πειραιώτες οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και αυτό θα το κάνουν μαθαίνοντας από τα λάθη τους και να μην τα κάνουν φυσικά, ξανά. Παρά την πίκρα από τον αποκλεισμό και έτσι όπως αυτός ήρθε, όλοι οφείλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να συγκεντρωθούν και να δείξουν στο γήπεδο την αξία τους.

Είναι δύσκολες αυτές οι ημέρες για τον Ολυμπιακό και η συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων, είναι με ομάδες καλές. Τώρα λοιπόν υπάρχει ο αγώνας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για ευνόητους λόγους.

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, η ομάδα έχει μπροστά της δέκα ματς και καθήκον της είναι να δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο, με καλή ομαδική λειτουργία και όλους μα όλους να φανερώσουν επιτέλους στο γήπεδο, τι μπορούν να κάνουν. Διότι καλοί παίκτες είναι και εκείνοι γνωρίζουν πώς να αντιστρέψουν το κλίμα.

Νίκη λοιπόν με Ατρόμητο για τον Ολυμπιακό, να επιστρέψει το καλό κλίμα στην ομάδα και από εκεί και πέρα, συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και ό,τι καλύτερο βγει, ανάλογα βέβαια με το τι θα κάνουν και οι αντίπαλοι.