Επιστολή προς την υπεύθυνη εισαγγελέα Διαφθοράς απηύθηνε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ζητώντας να πληροφορηθεί αν έχει σταλεί ή όχι η υπόθεση για την πώληση παλαιών εύχρηστων πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, που τελικώς δεν υλοποιήθηκε, στη Βουλή, σε μία προσπάθεια να κερδίσει εντυπώσεις, αφού επί της ουσίας δεν έχει κανένα νόημα η συγκεκριμένη επιστολή που λέει αυτονόητα πράγματα, μετά την χθεσινή δημοσιοποίηση του ότι.

Μάλιστα, σε ένα ρεσιτάλ λεονταρισμού ο κ. Καμμένος ζητά από την Εισαγγελέα να μην εφαρμοστούν οι ευεργετικές για τους εν ενεργεία υπουργούς διατάξεις που όμως κανένας εισαγγελέας δεν μπορεί να αγνοήσει και να παραμερίσει από τις κείμενες νομικές μας διατάξεις.

Στην ουσία ο κ. Καμμένος ζητά κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με κανέναν τρόπο και άρα η «παράστασή του» γίνεται εκ του ασφαλούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αίτημα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών πήρε το δρόμο για τη Βουλή η δικογραφία που αφορά τους χειρισμούς του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, σχετικά με την αγοραπωλησία αμυντικού υλικού και συγκεκριμένα 300.000 βλημάτων τύπου 105 mm από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού.

Η δικογραφία διαβιβάζεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς αμελλητί στη Βουλή, βάση των διατάξεων του νόμου περί ευθύνης υπουργών, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλησης του αδικήματος της απιστίας.

Η εισαγγελική έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση «σκόνταψε» στο όνομα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, και ως όφειλαν οι εισαγγελικές αρχές διαβιβάζουν τη δικογραφία αμελλητί στη Βουλή.