Μια σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Υδραϊκός στο Κολυμβητήριο του Αλίμου για την 14η Αγωνιστική της Α1, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα της Ύδρας αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και με ένα εντυπωσιακό σε απόδοση πρώτο οκτάλεπτο κατάφερε και πήρε διαφορά 4 τερμάτων.

Στα επόμενα τρία οκτάλεπτα, παίζοντας έξυπνα, κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά και να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα. Δίνοντας έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Για τη 15η Αγωνιστική ο Υδραϊκός θα αγωνιστεί στα Χανιά την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου με την τοπική ομάδα.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 9-5

Οκτάλεπτα: 5-1, 2-2, 1-1, 1-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Δημήτρης Κραβαρίτης: Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης (2), Τοράκης (1), Μπλάνης (2), Βιτέλλας (4), Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος. Μιγόπουλος και Γραμματικός.

 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Για την 13η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Αργολίδας ο αγώνας Πόρος-Ύδρα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο Πόρου, αναβλήθηκε. 

 ΣΚΑΚΙ: Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ο Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας θα αγωνιστεί στην Ύδρα στο Γυμνάσιο-Λύκειο για τον 4ο γύρο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Αττικής με τη Στρατηγική Υπεροχή Κηφισιάς.

Πηγή:fonitisydras.com