Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο! Οι… εξυγιαντές και οι υπέρμαχοι της δήθεν «κάθαρσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεβρακώθηκαν για ακόμα μία φορά και όλη η Ελλάδα είδε την πεντακάθαρη κλοπή που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ο Γιακουμάκης έκανε πεντακάθαρο φάουλ στον Μποτία, το οποίο δεν δόθηκε ποτέ από τον Παπαπέτρου και τον βοηθό του, με αποτέλεσμα το 1-1 να γίνει 1-2.

Μιλάμε για πεντακάθαρο φάουλ, που έβγαζε μάτια και δικαίως προκάλεσε την οργή του Μποτία, στον οποίο Παπαπέτρου δεν δίστασε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα! Μια γελοία απόφαση από τον διαιτητή, που… έκλεισε τα μάτια στο φάουλ του Γιακουμάκη και έγινε… ευαίσθητος στη διαμαρτυρία του Ισπανού αμυντικού.

Στο πρώτο ημίχρονο επίσης δεν ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΡΑΝΙΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΤΙΑ! Ο παίκτης της ΑΕΚ γκρέμισε τον Ισπανό αμυντικό, με τον ρέφερι από την ΕΠΣ Αθηνών να κλείνει τα μάτια και να αδικεί κατάφορα τον Ολυμπιακό. 

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ. Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα, παρά μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο της δήθεν εξυγίανσης. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και να παραιτηθούν άμεσα τόσο ο Περέιρα όσο και οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης.