Σε έναν αποτυχόντα υποψήφιο βουλευτή του κόµµατός του στην Α’ Πειραιά, ο οποίος δεν κατάφερε να διαχειρισθεί µε επιτυχία ούτε τη µικροµεσαία οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσε σε κεντρικό δρόµο του µεγάλου λιµανιού, ανέθεσε ο Πάνος Καµµένος την εκµετάλλευση των ακινήτων του υπουργείου Εθνικής Αµυνας.

Ο λόγος για το στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. και πρώην έµπορο γυναικείων ενδυµάτων, Γιώργο Ζησιµάτο, ο οποίος από τον Φεβρουάριο του 2017 ανέλαβε επικεφαλής της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων ∆υνάµεων (ΥΠΑΑΠΕ∆).

Ωστόσο, το στοιχείο εκείνο που προκαλεί τα µεγαλύτερα ερωτήµατα σχετικά µε την επιλογή του συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα για ένα τόσο κοµβικό -ιδιαίτερα εν µέσω της παρούσας οικονοµικής συγκυρίαςαξίωµα είναι το γεγονός ότι η εταιρεία συµφερόντων της οικογένειας του Γ. Ζησιµάτου φιγουράρει στη λίστα µε τους µεγαλοοφειλέτες του ∆ηµοσίου, η οποία βγήκε στο φως της δηµοσιότητας τον περασµένο Νοέµβριο!

Πρόκειται για την ανώνυµη εταιρεία στην οποία ανήκει το κατάστηµα ρούχων όπου δραστηριοποιείτο διαχρονικά ο πιστός συνεργάτης του υπουργού και που µε βάση τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής ∆ηµοσίων Εσόδων (ΑΑ∆Ε) συµπεριλαµβάνεται µεταξύ των φυσικών και νοµικών προσώπων που οφείλουν περισσότερα από 150.000 ευρώ τόσο προς το ∆ηµόσιο όσο και προς ασφαλιστικά ταµεία.

*Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας