Πολύ μεγάλο ματς δίνει απόψε, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, ο οποίος θα υποδεχτεί στις 21:00 την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 21η αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους είναι αποφασισμένοι να το πετύχουν.

Οι φίλοι του Θρύλου αναμένεται να γεμίσουν το ΣΕΦ και να δημιουργήσουν φανταστική ατμόσφαιρα στο Φαληρικό γήπεδο, δίνοντας ώθηση έτσι στους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Ο κόσμος των Πειραιωτών έδειξε τη στήριξή του και τη δίψα του να βοηθήσει την ομάδα στη συγκεκριμένη δύσκολη αναμέτρηση, εξαφανίζοντας πολύ γρήγορα τα περισσότερα εισιτήρια και πλέον απομένουν πολύ λίγα «μαγικά χαρτάκια» για τον αγώνα.

Οι ΓΑΥΡΟΙ ξέρουν να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα και αυτό θα κάνουν για ακόμη μία φορά, βοηθώντας την ομάδα να επιστρέψει σε αυτό που έχει συνηθίσει όλους τα τελευταία χρόνια, στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.