Έναν… τελικό έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός- κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ελληνικό πρωτάθλημα- και όλοι στην ομάδα είναι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να πάρει τη νίκη.

Τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούσαν τις τελευταίες ημέρες τους «ερυθρόλευκους» τελείωσαν με τις παραχωρήσεις των Μεχντί Καρσελά και Εμάνουελ Εμενίκε και πλέον το βλέμμα όλων είναι στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης και έτσι θα κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το τρίποντο, βγάζοντας αντίδραση και από την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική.

Χώρος για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχει πλέον και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποδείξουν ότι και φέτος διαθέτουν την καλύτερη ομάδα, επικρατώντας της ΑΕΚ, παίρνοντας έτσι και τη ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, φορτσάρει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία είναι κομβικής σημασίας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, με τον Οσκαρ Γκαρθία να καταστρώνει τα σχέδιά του, ώστε να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης.