Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου με 3 μεγάλες προσφορές!

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 100 εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός – AEK

Βρείτε το τυχερό αυτοκόλλητο και κερδίστε 1 από τα 200 εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός – AEK στις 4 Φεβρουαρίου

Τα Παραπολιτικά χαρίζουν 100 εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». 100 τυχεροί αναγνώστες θα παρακολουθήσουν το ματς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Βρείτε το μαγικό αυτοκόλλητο στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και δείτε από κοντά όλα τα αστέρια της αγαπημένης σας ομάδας!

Μαζί,

Ο 3ος τόμος «Ιστορίας της Μακεδονίας» θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο σε υπέρπολυτελή σκληρόδετη έκδοση!

Η νέα μνημειώδης σειρά βιβλίων «Ιστορία της Μακεδονίας» του κορυφαίου, ελληνιστή καθηγητή Nicholas G.L. Hammond που κυκλοφορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα Παραπολιτικά σε 12 υπερπολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις, είναι ένα επίκαιρο έργο που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη σας! Ο 3ος σκληρόδετος τόμος της σειράς θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, ενώ οι αναγνώστες μας θα λάβουν τον 1ο τόμο της σειράς σε σκληρόδετη έκδοση ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μαζί με τον 12ο τόμο που θα ολοκληρώσει τη σειρά! Ο τρίτος τόμος της «Ιστορίας της Μακεδονίας» περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος της προϊστορίας της περιοχής ως το 800π.χ.

Η "Ιστορία της Μακεδονίας", που συνέγραψε ο καθηγητής N.G.L. Hammond και οι συνεργάτες του G. Τ. Griffith του και F. W. Walbank, είναι ένα έργο ήδη κλασικό στο είδος του, ένα έργο ρηξικέλευθο, που ανατρέπει τα δεδομένα, αποκαθιστά αλήθειες, ερμηνεύει και διασαφηνίζει δυσκολίες, αποτελώντας ένα αδιάσειστο ντοκουμέντο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Βιογραφικό του Νicholas G. L.Hammond

O καθηγητής N. G. L. Hammond υπήρξε εταίρος του Clare College του Cambridge (1930-1954), κοσμήτορας του Clifton College (1954-1960) και καθηγητής του Πανεπιστημίου του Bristol (1962-1973). Aσχολήθηκε ειδικά με την αρχαία Mακεδονία επί δεκαετίες και το μεγαλύτερο μέρος του ερευνητικού και συγγραφικού του έργου έχει αυτήν ως αντικείμενο. Στα σχετικά συγγράμματά του συγκαταλέγονται τα: “Iστορία της Mακεδονίας”, σε τρεις τόμους (ο B’ σε συνεργασία με τον καθηγητή G. T. Griffith και ο Γ’ με τον καθηγητή F. W. Walbank), “The Macedonian State”, “Alexander the Great: King, Comma-nder and Statesman”, “Three Historians of Alexander the Great: the so called vulgate authors, Diodorus, Justin and Curtius”, “Mέγας Aλέξανδρος, ένας ιδιοφυής”, “Φίλιππος ο Mακεδών” κτλ. Άλλα ιστορικά έργα του συνδεόμενα με τον ευρύτερο βορειοελλαδικό χώρο είναι τα “Epirus”, “Atlas of the Greek and Roman World in Antiquity” και “A History of Greece to 322 B.C.”. Άλλα δημοσιεύματά του σε επιστημονικά περιοδικά: “The Via Egnatia” (σε συνεργασία με το M. Xατζόπουλο), “Illyria, Rome and Macedonia in 229-205 B.C.”, “The Kingdoms in Illyria circa 400-167 B.C.”, “The march of Alexander the Great on Thebes in 335 B.C.” κτλ.

&
Μόνο με την απλή έκδοση των €2, η παιδική σειρά σε DVD: PAW PATROL

Μη χάσετε το 9ο και τελευταίο DVD me 2 φανταστικά επεισόδια

Το PAW Patrol είναι μια σειρά για παιδιά με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrolσυνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.

Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα - όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για να… ξύσει το αυτί του Ryder.