Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Γηροκομείου Πειραιώς Ευλόγησε χθες Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επιγραμματικά στο πολυσήμαντο κοινωνικό, και όχι μόνο, έργο του Γηροκομείου το οποίο αποτελεί στολίδι για την πόλη του Πειραιά, υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, αλλά και όλους τους τοπικούς φορείς.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος είναι Πρόεδρος της εφορείας του ιδρύματος, ευχαρίστησε τόσο τα μέλη του Συμβουλίου για την αφιλοκερδή και άριστη συνεργασία όσο και το προσωπικό για την παροχή φροντίδας, αγάπης και στοργής  προς τους τροφίμους.

Από την πλευρά τους τόσο ο Δήμαρχος κ.Ιωάννης Μώραλης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, συνεχάρησαν για μία ακόμη φορά τον Σεβασμιώτατο και τους συνεργάτες του για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας του Γηροκομείου Πειραιώς, κάνοντας αναφορά στο κοινωνικό έργο και στις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει στους γέροντες, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύθηκαν ότι θα συνεχίσουν να συμπαραστέκονται και να ενισχύουν με κάθε δυνατό τρόπο τη σημαντική αυτή προσπάθεια που επιτελείται στους απόμαχους της ζωής.

Σημαντική και εφέτος ήταν η παρουσία του επίτιμου μέλους της εφορείας του Ιδρύματος και μεγάλης δωρήτριας κ.Ελλισάβετ Φωτεινέλη - Κριτικού η οποία συνεχίζει να συντηρεί την νέα πτέρυγα του Γηροκομείου Πειραιώς, την οποία εκ θεμελίων ανοικοδόμησαν με τον αείμνηστο σύζυγό της Ιωάννη Δ. Κριτικό.