Ο Ολυμπιακός με το αγαπημένο του ρεκόρ αυτών την ημερών κάθε χρόνο (τα 21 γκολ) νίκησε άνετα τον Υδραϊκό στον Πειραιά με σκορ 21-2 (λίγα 24ωρα μετά την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στο Παλαιό Φάληρο) και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Α1 έχοντας απόλυτο νικών 10 στις 10.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος σταμάτησαν στα 21 γκολ για να τιμήσουν τη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7, αφού τον ερχόμενο μήνα συμπληρώνονται 35 χρόνια από τα τραγικό συμβάν της 8ης Φεβρουαρίου 1981.

Πλέον η προσοχή όλων στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά στρέφεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Γιαντράν στο "Παπαστράτειο" για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί ο αήττητος Ολυμπιακός θέλει να διπλασιάσει τις νίκες στον όμιλο για να διατηρηθεί δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final 6 που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.

Πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι με τον Υδραϊκό αναδείχθηκε ο Γιάννης Φουντούλης που σκόραρε 5 γκολ ενώ καρέ τερμάτων συμπλήρωσαν οι Γούνας, Κολόμβος, Βλαχόπουλος και από δύο φορές βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα οι Μουρίκης και Γενηδουνιάς.

Τα οκτάλεπτα

3-1

4-0

7-1

7-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Φουντούλης 5, Γούνας 4, Κολόμβος 4, Βλαχόπουλος 4, Μουρίκης 2, Γενηδουνιάς 2, Μυλωνάκης, Δελακάς, Σμιθ, Ποντικέας, Δερβίσης, Γαλανόπουλος

ΥΔΡΑΪΚΟΣ Ν.Ο. (Δημήτρης Μαυρωτάς): Φλέγκας, Μπλάνης 1,  Κοκκινάκης 1, Καϊάφας, Ποταμιανός, Μαυρωτάς, Δανούρδης, Λουιζίδης, Αργυρόπουλος, Φώσκολος, Βλοντάκης, Λιαπάκης,Κονταξής, Στελάτος, Τσαχινδής

Έτοιμος για την Ευρώπη ο Θρύλος!

Βλαχόπουλος: "Έτοιμοι για νίκη με την Γιαντράν"

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος δήλωσε τα εξής: "Όλο το προηγούμενο διάστημα που είχε μεσολαβήσει η διακοπή των εγχώριων διοργανώσεων, δεν έχασε την επαφή της η ομάδα αφού στην Εθνική είμαστε όλοι σχεδόν μαζί. Δουλέψαμε και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τα ίδια συστήματα με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς και είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Γιαντράν"