Πανέτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Τετάρτης υποδεχθούν στον Ναό τους «κιτρινόμαυρους», για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» και με τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας την Τρίτη γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Οσκαρ Γκαρθία στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Καταλανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ.

Σε αυτή δεν βρίσκονται φυσικά οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Βάντις Οτζίτζα Οφόε, οι οποίοι είναι τραυματίες. Αντίθετα, για πρώτη φορά βρίσκεται σε αποστολή ο Ιβιτσα Ιβουσιτς, ο οποίος αποκτήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βρουσάι