Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα για τα στελέχη του Γραφείου Νεότητος και του νεανικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας Ευλόγησε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιώς.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος προς τους Ιερείς Νεότητος, τους Κατηχητές, τις Κατηχήτριες και τους υπευθύνους των Νεανικών Δραστηριοτήτων επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «το έργο που επιτελείτε είναι ουσιώδες και σημαντικό».

Συνέστησε σε όλους να μην αποθαρρύνονται και πάντα να αναθέτουν στο Χριστό την πορεία και την πνευματική επιστασία των προσπαθειών τους, υπογραμμίζοντας πως «κάθε ψυχή που θα ακούσει το λόγο του Ευαγγελίου και θα δεχθεί τη σπορά του Θείου Λόγου, θα γίνει ένα καρποφόρο δέντρο που θα αποδώσει πολλούς καρπούς στη συνέχεια της πορείας και της ιστορίας του τόπου και της Εκκλησίας μας».

Μουσική συντροφιά μας κράτησε η Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιώς και οι συνεργάτες της Ενορίας, υπό την διεύθυνση της κ.Όλγας Καμηλάρη.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα στελέχη για την διαρκή διακονία τους στην νεολαία της Πόλης μας, ευχόμενος ο Πανάγαθος Θεός να ενδυναμώνει, να ενισχύει και να φωτίζει τα στελέχη και τους Ιερείς Νεότητος για την συνέχιση του έργου τους.