Αυστηρή διατροφή ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Καμμένος κι έτσι σε πρόσφατη έξοδό του σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου ετοίμασε προσωπικά το πιάτο του, για να είναι διαιτητικό.

Ο κ. Καμμένος με την παρέα του πήγαν αρχές της περασμένης εβδομάδας στο συγκεκριμένο μαγαζί, που φημίζεται για τις θαλασσινές σπεσιαλιτέ του, αλλά δεν άγγιξε τίποτα περισσότερο από αυτό που του ετοίμασε ο σεφ, το οποίο ασφαλώς ήταν ψαρικό. Ο Yπουργός είναι αποφασισμένος να χάσει αρκετά κιλά.

Άλλωστε, αυτόν τον στόχο τον είχε πετύχει με αρκετό κόπο κι άλλη μία φορά στο παρελθόν. Όμως, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους καλοφαγάδες, στην πορεία των χρόνων ξαναπήρε τα κιλά. Τώρα, όπως λένε συνομιλητές του, έχει πάρει το θέμα πολύ... πατριωτικά και είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα. "Τώρα που ο Τσίπρας παίρνει κιλά, ο πρόεδρος θα χάνει", έλεγε καλός του φίλος που τον αβαντάρει στην Α' Πειραιά.

Το ερώτημα είναι αν ο κ. Καμμένος ξέρει κάτι παραπάνω για τις πολιτικές εξελίξεις και φροντίζει να είναι έτοιμος, αν χρειαστεί, π.χ. να κάνει νέα προεκλογική εκστρατεία! Αλλά αυτό δεν το εκμυστηρεύεται σε κανέναν... Ο ίδιος φίλος του μας είπε ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. έχει ενοχληθεί με την ιστορία της φωτογραφίας του με τον καρχαρία που είχαν πιάσει ψαράδες, εξαιτίας του τρόπου που σχολιάστηκε από πολλούς.

*** Διαβάστε το σχετικό θέμα εδώ: "Tα βάζει" με τον Καμμένο η WWF Hellas