Δεν έχει συμπληρώσει πολύ καιρό στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο Ισπανός, νέος προπονητής του Θρύλου, έχει λίγα ματς στα... πόδια του, αλλά είναι σίγουρο πως από εδώ και πέρα, η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο. Με τον κόουτς να έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα για το πώς θα δει τον Θρύλο βελτιωμένο μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Γκαρθία λοιπόν έχει πολλά να σκεφτεί, αλλά πολλά από τα οποία κάνει έως τώρα, είναι πώς θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Μιραλάς σε σχέση με κάποιους άλλους παίκτες. Πώς θα συνεργαστεί με τον Κώστα Φορτούνη, με τον Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, αλλά και με τον άλλο ακραίο από την απέναντι μεριά, όποιος και να είναι αυτός. Θέλει να πάρει το μάξιμουμ από όλους τους παίκτες ο Γκαρθία και δη από τον Μιραλάς, που αποτελεί την top μεταγραφή του Ολυμπιακού αυτόν τον χειμώνα.

Το δεύτερο που κάνει ο Ισπανός τεχνικός, είναι να ζητάει από τους παίκτες του να πιέζουν ψηλά, κάνοντας την αντίπαλη ομάδα να... ασφυκτιά. Κάπως έτσι ονειρεύεται τον δικό του Θρύλο ο Γκαρθία, ο οποίος έχει ήδη κάνει στο νου του τα πλάνα τα οποία θα εφαρμοστούν στο γήπεδο από παίκτες που ήδη έχει αποφασίσει ο ίδιος.

Όσον αφορά στο ερώτημα για το πότε θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός που θέλει και σχεδιάζει, αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί, αλλά τουλάχιστον μέσα στον επόμενο μήνα, θα έχουμε ήδη δει τα πρώτα πράγματα του Γκαρθία στο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει στο χορτάρι αυτά που θέλει ο κόουτς.