την ΤΣΣΚΑ Σόφιας παίζει ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ. Το όνομα του οποίου έχει μπει δυναμικά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο οποίος φαίνεται να περιμένει να δει κάποια πράγματα πριν αποφασίσει να τον αποκτήσει. Τα σχέδια του Ολυμπιακού, αλλά και το τι ισχύει σχετικά με την περίπτωση του 21χρονου επιθετικού, αναλύεται σε ένα πλήρες ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα gol.bg, που σημειώνει. «Η ομάδα του Πειραιά πραγματικά παρακολουθεί τον καλύτερο νέο – επιθετικό - Βούλγαρο παίκτη του 2017, αλλά δεν θα κάνει πρόταση για την απόκτησή του έως το τέλος της σεζόν.

Οι Έλληνες θέλουν να σιγουρευτούν πως ο Ντεσπόντοφ θα διατηρηθεί στο υψηλό επίπεδο που βρέθηκε στα παιχνίδια πριν τη διακοπή και αν συμβεί αυτό, τότε η μεταγραφή μάλλον θα γίνει», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει. *Ο... κοσμοναύτης των Βούλγαρων «Ο Βούλγαρος έχει συστάσεις από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Σέρβος έκανε εξαιρετική καριέρα στον Ερυθρό Αστέρα, στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, στη Σοσιεδάδ, στη Γιουβέντους και τη Λάτσιο, όπως επίσης στον Ολυμπιακό στα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του. Τώρα βοηθάει τον Ολυμπιακό από άλλο πόστο και έπαιξε τον βασικότερο ρόλο στο να αποκτηθεί ο Κροάτης γκολκίπερ, Ίβιτσα Ίβουσιτς από την Ίστρα». Συνεχίζοντας μεταξύ άλλων το κείμενο, αποκαλύπτει. «Ο Κοβάσεβιτς έχει ανακαλύψει ταλέντα για τον Ολυμπιακό και ένα εξ αυτών είναι ο Ντεσπόντοφ. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, οι Έλληνες δεν χρειάζονται παίκτες για την επίθεση, ειδικότερα από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο αγαπημένος των οπαδών, Κέβιν Μιραλάς. Η Λέγκια, θέλει κι αυτή τον Ντεσπόντοφ, αλλά οι Πολωνοί δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό, αν κάνει προσφορά για τον διεθνή Βούλγαρο ποδοσφαιριστή»