Για όλα τα θέματα και σε όλους θα απαντήσει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος θα κληθεί στο πλαίσιο της συνέντευξης που διοργανώνει η Σούπερ Λίγκα να δώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα του θέσει ο κόσμος.

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν οι ίδιοι οποιοδήποτε ερώτημα θέλουν στον μέσο του Ολυμπιακού με εκείνον να βρίσκεται στη διάθεσή τους και να απαντάει σε όλα.

Οι ερωτήσεις θα πρέπει να σταλούν έως την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 12:00 στον παίκτη του Ολυμπιακού στο εξής e-mail: [email protected], με τίτλο "ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΧΤΣΙΔΗ", δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Σούπερ Λίγκα:

«Ο μέσος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Ταχτσίδης θα απαντήσει σε ερωτήσεις των φιλάθλων στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας που διοργανώνει η Super League.

Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 (και ώρα 12:00) στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο e-mail: [email protected] με τίτλο "ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΧΤΣΙΔΗ", δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας.

Θα ακολουθήσει κλήρωση και ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός».