Συνάντηση στα γραφεία των κ.κ. Αγγελόπουλων στην Arcadia είχαν το μεσημέρι οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όπου συζήτησαν ήρεμα για τα αίτια της εικόνας που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός τελευταία και φυσικά το πώς θα βρουν λύσεις για να επιστρέψει η ομάδα στις εμφανίσεις που μπορεί και τις αρμόζουν. 

Δεν υπήρξε καμία παραίτηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δεν υπήρξε καμία επίσκεψη των Αγγελόπουλων στο ΣΕΦ, κανένα τελεσίγραφο, αλλά μία κουβέντα εποικοδομητική όπου το κύριο συμπέρασμα είναι… «όλοι μαζί προχωράμε και πάμε να το φτιάξουμε». 

Δεν θα υπάρξει… αίμα για όσους το γύρευαν, ούτε φυσικά θα γκρεμιστεί το οικοδόμημα του Ολυμπιακού έτσι απλά. 

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος φυσικά και είναι προβληματισμένοι, φυσικά και είναι στεναχωρημένοι αλλά δεν παίρνουν αποφάσεις εν βρασμώ, το κυριότερο, με σύνεση και λογική αποσκοπεί η κάθε κίνησή τους στο καλό του Ολυμπιακού. 

Συζήτησαν με τον κόουτς τα αίτια, τους λόγους για τους οποίους η ομάδα δεν προχωράει όπως θα έπρεπε και όλοι μαζί, όπως αποδεδειγμένα πράττουν, συνεχίζουν και προχωράνε να το φτιάξουν. 

Και ξέρετε και κάτι άλλο; Το τονίζουμε για να προλάβουμε διάφορα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είναι ο άνθρωπος αυτός που θα κάθονταν στο συμβόλαιό του. Αν του έλεγαν οι πρόεδροι, καλύτερα να πάμε σε μία αλλαγή, θα έφευγε μόνος του. Είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Δεν θα πάταγε πάνω στο συμβόλαιό του… 

Αίμα… δεν υπάρχει! Έχει την στήριξη της διοίκησης να το φτιάξει μαζί με τους παίκτες και όλοι μαζί προχωράνε δυνατά… Όπως πάντα με ηρεμία και σύνεση!