Με την ΑΕΚ κληρώθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 24 του μηνός στον Ναό και ο Θρύλος θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς που θα διεξαχθεί μερικές ημέρες αργότερα. Με τον Ολυμπιακό από τη μεριά του να έχει ένα πρόβλημα, το οποίο αφορά τον Βαντίς Οτζίτζα Οφόε.

Ο Βέλγος μέσος της ομάδας του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στο 100% και αυτό όσο να 'ναι, προβληματίζει τον Όσκαρ Γκαρσία, καθώς μην ξεχνάμε, μιλάμε για έναν εκ των καλύτερων παικτών του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο. Να σημειωθεί πως ο Βέλγος δεν γυμνάστηκε ούτε χθες, άρα ακόμα είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Βέλγος δίνει τη δική του μάχη με τον χρόνο προκειμένου να ετοιμαστεί για τον αγώνα με την ΑΕΚ και πως οι επόμενες ημέρες θα αποβούν καθοριστικές για την εξέλιξη του θέματος και της κατάστασής του. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία στους Πειραιώτες πως ο Βέλγος θα μπορέσει να παίξει ενάντια στην ΑΕΚ, απλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Όλοι και ο ίδιος φυσικά, θέλει να παίξει σε μερικές ημέρες από σήμερα και θα κάνει το παν για αυτό.