Οι εγγραφές για την πιο «φρέσκια» τριαθλητική, κολυμβητική και δρομική πρόταση του 2018 άνοιξαν. Όλες οι λεπτομέρειες βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του event:porosea2018

Ο  Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot διοργανώνουν στις 9 & 10 Ιουνίου 2018, τους αγώνες multisport POROSEA 2018 (τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου. Η κοσμοπολίτικη ομορφιά του Πόρου, με τις καταπληκτικές διαδρομές και την μοναδική περίκλειστη θάλασσα, είναι οι απόλυτες εγγυήσεις για ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό και όχι μόνο καλοκαιρινό 2ήμερο.

Κάλεσμα Δημάρχου


Είναι μεγάλη μας χαρά που στο νησί μας στήνουμε προσεκτικά και συστηματικά τις βάσεις για αθλητικό τουρισμό.  Με απόλυτο σεβασμό σε αθλητές, συνοδούς και αγωνίσματα, σταθερή μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε τον Πόρο σε κορυφαίο προορισμό αθλητικών διοργανώσεων.  Η συνεργασία μας με την whynot είναι η απόδειξη ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία η οποία έχει μεγάλη εμπειρία σε πανελλήνια πρωταθλήματα ποδηλασίας, αγώνες τριάθλου, δρομικά και πολυήμερους αγώνες. Δήμος, Υπηρεσίες, εθελοντές, επιχειρήσεις και τοπικοί Σύλλογοι θα συνεργαστούν δημιουργικά με την συνδιοργανώτρια εταιρεία, έτσι ώστε όλα να είναι όπως πρέπει τις ημέρες των αγώνων, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι της φιλοξενίας, των παράλληλων εκδηλώσεων και γενικά της απόλαυσης του νησιού μας.

Καλή προετοιμασία, και σας περιμένουμε στον Πόρο.
Γιάννης Δημητριάδης
Δήμαρχος Πόρου

 

Πηγή:porosnews.gr