Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι. Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρεται στην πρωτοφανή επίθεση που δέχεται από όλα τα μέτωπα της κυβέρνησης η ομάδα και σε κάθε επίπεδο και σημειώνει πως ο λαός του Θρύλου δεν χειραγωγείται και δεν ανέχεται υποδείξεις από κανέναν. Όλα αυτά που έχει δεχτεί κατά καιρούς ο Θρύλος από την κυβέρνηση, δεν έμειναν αναπάντητα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που με την ανακοίνωση που εξέδωσε, σημειώνει επίσης πως όλοι έχουν καταλάβει τον ρόλο που έχει η κυβέρνηση. Και αυτός είναι ενάντια στον Ολυμπιακό. Μια ομάδα που λοιδορείται συνεχώς, που δέχεται πόλεμο από παντού και ως εκ τούτου, κάποια στιγμή θα απαντούσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Οι διαδοχικές αήθεις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και εσχάτως τον Υφυπουργό Παιδείας, οι προκλήσεις και οι ύβρεις στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και η εχθρική στάση του Πρωθυπουργού, έχουν κάνει σε όλους φανερό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Διοίκησή του και ο κόσμος του, τον οποίο προσβάλλουν και προκαλούν διαρκώς, δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επειδή «έχει γνώση, έχει σκέψη και κατανοεί», δεν χειραγωγείται, έχει ένστικτο, δεν αποδέχεται φθηνές κολακείες και δεν κατευθύνεται. Δεν στρατεύεται για να εξυπηρετεί προσωπικές επιθυμίες και επιλογές.

Πολύ περισσότερο δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις.

Πάνω από όλα όμως έχει άριστα αντιληφθεί τον ρόλο και τη διολίσθηση της κυβέρνησης, με εκφραστές τα προαναφερόμενα στελέχη της, σε μεθοδεύσεις απαξίωσης, που προδίδουν την απόλυτη απουσία συναίσθησης, της αποστολής και του ρόλου της.

Δυστυχώς για τη χώρα, ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη (με τελευταίο παράδειγμα τον ανεκδιήγητο Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζουράρι) εξαντλούνται σε ρόλους που περιφρονούν την συνταγματική τάξη.