Στον αγώνα με την Λαμία, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχει επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός.  Οι «ερυθρόλευκοι» την ερχόμενη Δευτέρα θα υποδεχθούν στον Ναό την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, με στόχο να πετύχουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι, ωστόσο, κρύβει πολλές παγίδες, καθώς η Λαμία είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα, που δύσκολα μπορεί κάποιος να κάμψει την αντίστασή της. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο Οσκαρ Γκαρθία τις τελευταίες ημέρες δουλεύει στο Ρέντη με τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, προκειμένου η ομάδα να βελτιωθεί και να αρχίσει να παίζει με τον τρόπο παιχνιδιού που ο ίδιος επιθυμεί.

Αυτό που προέχει ωστόσο και το γνωρίζει πολύ καλά ο Ισπανός προπονητής είναι η νίκη στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την Λαμία. Οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για να κάμψουν την αντίσταση των νεοφώτιστων και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να βελτιωθούν για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη στον Ναό (21/01).