Για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, με τους ανθρώπους της ομάδας να μη σταματούν να προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η οικογένεια των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε στην ογκολογική μονάδα παιδιών «Ελπίδα», βοηθώντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια που γίνεται να βγουν κερδισμένοι από τη μάχη που δίνουν οι μικροί ήρωες. Ο Θρύλος δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στο Ιδρυμα «Ελπίδα», στο οποίο βρέθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες.

Ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας μoίρασαν χαμόγελα στα νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πρότυπά τους. Μάλιστα, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος υπήρξε σημαντική οικονομική ενίσχυση από την πλευρά των Πειραιωτών, προκειμένου τα μικρά παιδιά να έχουν στη διάθεσή τους όλα όσα χρειάζονται.

Στο Ιδρυμα «Ελπίδα» εκτός από τους παίκτες βρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο σύμβουλος στρατηγικής της «ερυθρόλευκης» διοίκησης Κριστιάν Καρεμπέ, ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών, Γιώργος Παύλου, ο Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, καθώς και ο διευθυντής επαγγελματικού ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Κούλης Δουρέκας.

Πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Ολυμπιακού, μίλησαν ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και η Μαριάννα Βαρδινοφιάννη, η οποία τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελπίδας από το 2018-2020.