Σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μπεν κατέληξε ο Ερυθρός Αστέρας.

Όπως αποκαλύπτει η σερβική ιστοσελίδα «Mozzartsport», οι δύο πλευρές τα βρήκαν στις 500.000 ευρώ, με τον παίκτη να αναμένεται ακόμη και την Πέμπτη (11/1) στο Βελιγράδι, προκειμένου να ενταχθεί στη νέα του ομάδα και να αναχωρήσει μαζί της για την Κύπρο την Κυριακή (14/1), όπου οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας θα πραγματοποιήσουν χειμερινή προετοιμασία.

Παρότι οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα «τρέναραν» την υπόθεση, προσμένοντας να πληρώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα ή και… καθόλου, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Μπεν εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός δεν ήταν διατεθειμένος να τον αφήσει ελεύθερο. Η επιμονή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να συνεργαστεί ξανά με τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή και να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα, έκαναν πιο διαλλακτικούς τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι θα καταβάλλουν σε δόσεις μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ο Μπεν έχει συμφωνήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με τον Ερυθρό Αστέρα για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που υπερβαίνουν το 1 εκατ. ευρώ