Η Ναυσικά Παναγιωτόπουλου είναι νέα όμορφη και με τσαγανό.  Το μοντέλο που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα στο πλευρ΄’ο του Κώστα Σόμμερ είναι γέννημα θρέμμα Δυτικής Αττικής και λατρεύει το Περιστέρι, την περιοχή που μεγάλωσε.

Στο χώρο του μόντελινγκ μπήκε εντελώς τυχαία, όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της την εποχή που εργαζόταν σε κάποιο καφέ, μια κοπέλα της πρότεινε να συνεργαστεί με ένα πρακτορείο. Στην αρχή ήταν αρκετά επιφυλακτική, αλλά γρήγορα έλαβε μέρος σε ένα casting για την πρωινή εκπομπή του Μega, στο οποίο εντυπωσίασε. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της ήταν στο «Πρωινό mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Συνέχισε να εργάζεται ως μοντέλο, να κάνει φωτογραφίσεις, fashion shows, διαφημίσεις. Στη συνέχεια συμμετείχε στο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου για το τραγούδι «Μη φύγεις τώρα» ενώ λίγο αργότερα είχε και ένα μικρό ρόλο στην πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Αντώνη Σωτηρόπουλου «Ελεύθερη βούληση».

 Έκτοτε η πορεία  της στο χώρο της μόδας είναι λαμπρή. Επιδείξεις μόδας, συμμετοχές σε γκαλά, στα madwalk ακόμα και σε παιχνίδι επιβίωσης εκτόξευσαν της μετοχές στο χρηματιστήριο της εγχώριας showbiz και την καθιστούν ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της πασαρέλας.