«Χαμός» από τους Ισπανούς συναδέλφους αναφορικά με το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία. Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος φαίνεται να είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού, έγινε Νο.1 υπόθεση από τους συμπατριώτες του και φαίνεται πως έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του στο λιμάνι. Αν και εφόσον ισχύουν αυτά που γράφουν οι Ισπανοί ρεπόρτερ. Πάμε, όμως, να δούμε κάποια στοιχεία του.

Ο Γκαρσία είναι άνθρωπος που του αρέσει το ισπανικό μοντέλο και ο τρόπος ανάπτυξής του. Έχει παίξει, άλλωστε και στην Μπαρτσελόνα, μια ομάδα, που μαζί με την Άρσεναλ, αρχές της δεκαετίας του 2000, χάρισαν έναν νέο τρόπο ποδοσφαίρου στο κοινό που παρακολουθεί το σπορ, με τους Καταλανούς να εκτοξεύονται από ένα σημείο και μετά.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου. Είναι προπονητής που θέλει να βλέπει την ομάδα του να επιτίθεται και επειδή επιτίθεται και ο Ολυμπιακός, φαίνεται να ταιριάζει. Επαναλαμβάνουμε πως δεν έχει προκύψει κάτι από τον Ολυμπιακό, απλά όλη η κουβέντα γίνεται επειδή οι Ισπανοί ανέδειξαν το θέμα.Αν και εφόσον υπάρχει βέβαια.

Από εκεί και πέρα, είναι πασιφανές πως ο Γκαρσία έχει επηρεαστεί από το ισπανικό ποδόσφαιρο και σίγουρα αν έρθει στον Ολυμπιακό, θα βάλει τις δικές του πινελιές σε μια ομάδα που είναι ήδη στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει στόχο να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν.