Sexy Ημερολόγιο 2018 με την Κατερίνα Στικούδη

Το πιο καυτό ημερολόγιο της νέας χρονιάς έρχεται στα Παραπολιτικά! Απολαύστε την σούπερ sexy Κατερίνα Στικούδη σε μια αποκλειστική φωτογράφιση που έγινε ημερολόγιο

Ακόμα,

Πρακτικοί Οδηγοί Υγειάς για το σπίτι, της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου HARVARD. Μη χάσετε τον νέο τόμο της σειράς: Υψηλή χοληστερίνη – Τι να κάνω γι’ αυτό: Εξειδικευμένες συμβουλές για τη μείωση της χοληστερίνης και του κινδύνου για καρδιοπάθεια, από τη διάγνωση στη θεραπεία και η επιλογή της θεραπείας που σας ταιριάζει. Ακόμα, φάρμακα, βότανα και άλλες ουσίες που μειώνουν την χοληστερίνη.

Η εκπληκτική σειρά βιβλίων «Πρακτικοί Οδηγοί Υγείας για το Σπίτι» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να γνωρίζετε τα καλύτερα μέτρα πρόληψης ασθενειών και προστασίας της υγείας σας, αλλά και να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πάθηση με υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Όλο το περιεχόμενο, οι πληροφορίες και τα γεγονότα προέρχονται απευθείας από περισσότερους από 8.000 γιατρούς και ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard.


& Μαζί,

Νέο τεύχος: IQ test - Ο γρίφος του μυαλού μας και τα μυστικά του IQ

Ακονίστε το μυαλό σας και τεστάρετε την ευφυΐα σας με τον πιο έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο!

Στο 9ο τεύχος: τεστ με αριθμογρίφους και ασκήσεις μνήμης

Τα τεστ IQ (τεστ ευφυΐας ή δείκτη νοημοσύνης) αποσκοπούν στη "μέτρηση" της ευφυΐας. Ευρύτατα διαδεδομένα στην αγορά εργασίας, όπου χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των υποψηφίων, αποτελούν έναν δημοφιλή και απολαυστικό τρόπο για να ασκήσει κάποιος το μυαλό του. Το βιβλίο αυτό, σχεδιασμένο από δύο έμπειρους δημιουργούς τεστ IQ, περιλαμβάνει 1000 περίπου γρίφους του είδους και της μορφής που είναι πιθανόν να συναντήσετε σε πραγματικά τεστ ευφυΐας. Ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνονται και τηρώντας το προκαθορισμένο χρονικό όριο, μπορείτε τώρα και εσείς να μετρήσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας και να αξιολογήσετε τις γνωστικές σας δεξιότητες. Ο Φίλιπ Κάρτερ και ο Κεν Ράσελ είναι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί γρίφων του μυαλού και έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 100 σχετικά βιβλία.

ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ!


Μόνο με την απλή έκδοση των €2, η παιδική σειρά σε DVD: PAW PATROL

Μη χάσετε το 6ο DVD με 3 φανταστικά επεισόδια 

Το PAW Patrol είναι μια σειρά για παιδιά με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.

Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα - όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για να… ξύσει το αυτί του Ryder.