Από την Ισπανία έχει γραφτεί ένα ρεπορτάζ το οποίο σηκώνει πολλή κουβέντα. Γράφουν λοιπόν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Όσκαρ Γκαρσία. Πρόκειται για ένα κάπως περίεργο δημοσίευμα, από τη στιγμή που από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει κάτι, τη στιγμή που όλοι είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του Τάκη Λεμονή.

Πάμε, όμως, να δούμε τι γράφουν από την Ισπανία. «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρσία. Ο Καταλανός τεχνικός έχει πολύ προχωρημένες επαφές με την ελληνική ομάδα. Ο Όσκαρ Γκαρσία είναι κοντά στο να βρει νέα ομάδα να ηγηθεί, φέτος. Αυτή είναι ο Ολυμπιακός, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, με την τελική συμφωνία να αναμένεται να επικυρωθεί με το νέο τεχνικό σύντομα», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει.

«Ο Καταλανός τεχνικός, που άρχισε τη σεζόν στη Σεντ Ετιέν, απολύθηκε λίγο μετά, καθώς δεν είχε τη στήριξη της διοίκησης. Ωστόσο, παρόλο που πέρασε μια μικρή περίοδο με τη γαλλική ομάδα, η φήμη που κέρδισε στη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, είναι μεγάλη. Τώρα είναι ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος του πρωταθλήματος που έχει προσελκύσει τον Καταλανό τεχνικό».

Επαναλαμβάνουμε πως από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό.

 

Πηγή:gavros.gr