Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός στον Α' γύρο του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες έκαναν το ντεμαράζ τους και μπόρεσαν να ανατρέψουν τις διαφορές που τους χώριζαν από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που τώρα είναι από κάτω. Πολλή δουλειά έριξε, πέραν των παικτών και ο Τάκης Λεμονής φυσικά, ο οποίος έδωσε και έκανε τα πάντα έως τώρα. Και θα συνεχίσει να το κάνει φυσικά.

Ο Α' γύρος ολοκληρώθηκε, ο Β' αρχίζει σε μερικές ημέρες από σήμερα και πλέον έχει απομείνει η μισή δουλειά ακόμα για τον τεχνικό της ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας κόουτς βελτίωσε πάρα πολλά πράγματα από την ώρα που (ξανα)ήρθε στο Λιμάνι και πλέον, έχοντας γνωρίζει καλύτερα τους παίκτες, αλλά και τις δυνατότητες αυτών, είναι έτοιμος να πάρει το 100%.

Ο Β' γύρος δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολος. Ο Ολυμπιακός έχει να αγωνιστεί σε Τούμπα, Λάρισα και Περιστέρι μεταξύ άλλων, ενώ πάντα τα ντέρμπι είναι ντέρμπι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν και ο κόουτς έχει δείξει πως στους μεγάλους αγώνες είναι... μανούλα στο να παίρνει καλά αποτελέσματα, καθώς τα περισσότερα εξ αυτών είναι νίκες και πολλές φορές με μεγάλα σκορ.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δουλειά, αρχίζει την προετοιμασία του για τον Β' γύρο στην ουσία και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Ναι, ο Θρύλος είναι μπροστά, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, αλλά όλοι θα λειτουργήσουν σοβαρά, σαν να μην υπάρχει βαθμολογία, έχοντας γνώμονα τη βελτίωση της ομάδας.