Η “Γειτονιά των Χριστουγέννων” ξεκίνησε στην πλατεία Δημαρχείου και το στενό της Δημοτικής Αγοράς. Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, στο γραφικό στενό πίσω από την δημοτική αγορά, τα παιδιά του νησιού θα έχουν την δυνατότητα – καιρού επιτρέποντος – να ζήσουν μια χριστουγεννιάτικη εμπειρία, φτιάχνοντας μπισκότα και κουραμπιέδες και να στολίσουν την πλατεία.

Απόψε, ο έμπειρος ζαχαροπλάστης Γιώργος Κανατσίδης, μαζί με την… γειτόνισσα του Ελένη Παύλου, θα στήσουν και φέτος πάγκο μπροστά από το ζαχαροπλαστείο «Γλύκισμα» και το εργαστήρι «Εργάνη» και μαζί με τα παιδιά, θα φτιάξουν κουραμπιέδες, θα απολαύσουν ζεστή σοκολάτα, θα στολίσουν την Γειτονιά των Χριστουγέννων, και θα επιχειρήσουν να “ζεστάνουν” το παγωμένο απόγευμα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου.

Φυσικά λίγο πιο κάτω, στην πλατεία, θα περιμένει τα παιδιά το γιορτινό καρουζέλ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30.

Και το αυριανό πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής:

• Ώρα 11:30
Τρία σκανταλιάρικα ξωτικά θα παίξουν διαδραστικά 
παιχνίδια με όλα τα παιδιά, στη συνέχεια θα 
μεταμορφώσουν τους μικρούς μας φίλους σε 
χριστουγεννιάτικους ήρωες με facepainting και στο τέλος 
θα χαρίσουν όμορφες μπαλονοκατασκευες σε όλους!

• 'Ωρα 18:30
Συναυλία Χορωδίας του Γυμνασίου

Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Β΄ Δημοτικού. (θα βγει σε σχετική ανακοίνωση)

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, η σημερινή εκδήλωση «Στολίζουμε τη Γειτονιά και φτιάχνουμε κουραμπιέδες με τα παιδιά του ΚΔΑΠ» αναβάλλεται (πιθανότατα για ημέρα της επόμενης βδομάδας που θα καθορισθεί σύντομα).