Επίσκεψη αγάπης στην Πειραϊκή Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ στα Καμίνια πραγματοποίησαν οι Κεντρικές Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Περισσότερα από 100 παιδιά μαζί με τους προπονητές τους από τις Σχολές Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια γέμισαν με τις φωνές τους και με ερυθρόλευκες στολές τον χώρο του ιδρύματος, που φιλοξενεί ενήλικους με αναπηρία.

 

Την ΠΕΚ ΑΜΕΑ Καμινίων ενίσχυσε οικονομικά με το ποσό των 1.500 ευρώ ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ τα παιδιά παρέδωσαν στο ίδρυμα πολλά δώρα του Ολυμπιακού αλλά και της UNICEF.

Η πρόεδρος της ΠΕΚ ΑΜΕΑ, κα Μάργαρη, ευχαρίστησε με δηλώσεις της τον κ. Μαρινάκη και ζήτησε στήριξη απ' όλους, προκειμένου να συνεχιστεί το σημαντικό έργο του ιδρύματος: "Στις εγκαταστάσεις μας φιλοξενούμε 20 ενήλικα παιδιά με νοητική στέρηση, αυτιτισμό και άλλες αναπηρίες. Ξεκινήσαμε το 1996 και έχουμε πάρα πολύ ωραία προγράμματα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Μαρινάκη για την ευαισθησία του. Είναι άνθρωπος ευαίσθητος και το έχει δείξει και στο παρελθόν. Τα χρήματα θα πάνε στην κάλυψη λειτουργικών εξόδων, γιατί η Πολιτεία είναι ελαφρώς απούσα. Ευχαριστούμε και πάλι για την βοήθεια και την επίσκεψη σας"

Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, σημείωσε από την πλευρά του: "Η διοίκηση του Ολυμπιακού δίνει πολύ μεγάλη έμφαση σε κοινωνικές δράσεις και για τον λόγο αυτό όλες μας οι Σχολές συμμετέχουν σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο είναι και μαθήματα ζωής. Θέλουμε να δίνουμε χαρά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη"

Δείτε το σχετικό video: