Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου με 4 μεγάλες προσφορές!

Ειδική έκδοση Image BEST OF 2017 με τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς σε πάρτι, πρεμιέρες, επιδείξεις μόδας & γκαλά!

Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά ένα εντυπωσιακό περιοδικό - λεύκωμα με τα καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα της χρονιάς που πέρασε! Δείτε όλα όσα συνέβησαν στις εκδηλώσεις που συμμετείχαν οι αγαπημένοι σας Έλληνες celebrities, στην Αθήνα, στα κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, αλλά και στο εξωτερικό - Λονδίνο Παρίσι, Βελιγάδι
Welcome to Greece: Celebrities που επισκέφθηκαν φέτος στην Ελλάδα
Weddings: Λαμπεροί Γάμοι & Βαπτίσεις
Events: Συναυλίες, Gala, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, art events και εκθέσεις τέχνης
Red Carpet: Πρεμιέρες θεατρικές και κινηματογραφικές
Parties: Opening πάρτι, πάρτι για την παρουσίαση luxury προϊόντων, πάρτι γενεθλίων
Runway: Επιδείξεις μόδας και fashion events
Snapshots: Αυθόρμητα στιγμιότυπα της καθημερινότητας των διασήμων

-----

Ακόμα,
Το νέο βιβλίο «Απλοποιημένη Επιστημονική Αστρολογία». Η πιο εύκολη μέθοδος για να μάθετε να διαβάζετε μόνοι σας τον αστρολογικό σας χάρτη!

Η αστρολογία είναι η μελέτη της αμφίδρομης σχέσης των ουράνιων φαινομένων με τα γήινα. Η γνώση των νόμων που τη διέπουν μας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και πως να χρησιμοποιήσουμε ή και να προφυλαχτούμε από συγκεκριμένες δυνάμεις. Είναι μια επιστήμη που ερευνάται από αρχαιοτάτων χρόνων από όλους τους πολιτισμούς και τις θρησκείες τους. Με αυτό το βιβλίο θα μάθετε πώς να μελετήσετε τον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη και πως να τον ερμηνεύσετε. Τι ρόλο παίζει η γεωγραφική θέση και η ώρα της γέννησή σας; Τι είναι οι οίκοι και πως υπολογίζονται οι θέσεις των πλανητών; Τώρα, μπορείτε μόνοι σας να δώσετε απάντηση σε κάθε αστρολογική απορία χωρίς τη βοήθεια των ειδικών και να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική προσωπική πρόβλεψη. Μαζί, Μικρή Αστρολογική Εγκυκλοπαίδεια για να γνωρίσετε όλες τις έννοιες και τους ορισμούς!

-----

Μαζί, 
Νέο τεύχος: IQ test - Ο γρίφος του μυαλού μας και τα μυστικά του IQ

Ακονίστε το μυαλό σας και τεστάρετε την ευφυΐα σας με τον πιο έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο!
Στο 7ο τεύχος: τεστ οπτικής κατηγοριοποίησης και τεστ χωρογνωστικών εφαρμογών
Τα τεστ IQ (τεστ ευφυΐας ή δείκτη νοημοσύνης) αποσκοπούν στη "μέτρηση" της ευφυΐας. Ευρύτατα διαδεδομένα στην αγορά εργασίας, όπου χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των υποψηφίων, αποτελούν έναν δημοφιλή και απολαυστικό τρόπο για να ασκήσει κάποιος το μυαλό του. Το βιβλίο αυτό, σχεδιασμένο από δύο έμπειρους δημιουργούς τεστ IQ, περιλαμβάνει 1000 περίπου γρίφους του είδους και της μορφής που είναι πιθανόν να συναντήσετε σε πραγματικά τεστ ευφυΐας. Ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνονται και τηρώντας το προκαθορισμένο χρονικό όριο, μπορείτε τώρα και εσείς να μετρήσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας και να αξιολογήσετε τις γνωστικές σας δεξιότητες. Ο Φίλιπ Κάρτερ και ο Κεν Ράσελ είναι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί γρίφων του μυαλού και έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 100 σχετικά βιβλία. 
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ!

-----

Ακόμα,
Η μεγάλη εκδοτική προσφορά συνεχίζεται: Αποκτήστε ένα νέο βιβλίο από τη σειρά Σύγχρονη Λογοτεχνία!

Και αυτή την εβδομάδα ένα νέο βιβλίο σύγχρονης λογοτεχνίας από τους πιο αξιόλογους, Έλληνες και ξένους, νέους συγγραφείς σας περιμένει για να ζήσετε μέσα από τις σελίδες του ιστορίες γεμάτες ένταση, πάθος, έρωτα και περιπέτεια!

ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου επιλέξτε ένα από τα εκπληκτικά μυθιστορήματα:

1. Η ΕΡΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ του ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΟΡΙΑΚ
Το πάθος είναι παντοδύναμο. Περιστρέφεται αιώνια σαν δορυφόρος. Φωλιάζει στις ζωές τις απόλυτα οργανωμένες, στις ψυχές που φοβούνται την άτακτη επιστροφή του. Το πάθος δηλητηριάζει κάθε ζωντανή καρδιά που του προσφέρει στέγη. Είναι άφθαρτο. Το πάθος είναι γυναίκα. Η γυναίκα που αγάπησαν. Η έρημος ανάμεσά τους. Ο Φρανσουά Μοριάκ επαναπροσδιορίζει το ερωτικό τρίγωνο. Εδώ, κανείς δεν διαλέγει κανέναν, η αντιζηλία δεν κάνει θόρυβο και η αγάπη δεν υπηρετεί τον σκοπό της.
2. Ο ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ του ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΝΤΡΑΓΚΟ
«Όταν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε δυο μονοπάτια, ψάξε να δεις ποιο είναι της καρδιάς. Όποιος διαλέγει το μονοπάτι της καρδιάς, δεν κάνει ποτέ λάθος». Λίγους μήνες μετά τον Μάη του ’68, ο Ντιονίσιο µε τη σύντροφό του στη ζωή και τους αγώνες, την Κριστίνα, έχουν εγκατασταθεί ξανά στην Ισπανία και προσπαθούν να βάλουν σε μια τάξη τη ζωή που άφησαν στη μέση κυνηγώντας τη χίμαιρα στο Παρίσι. Τα ερωτηματικά και η αναζήτηση της αλήθειας –γενικά και ειδικότερα της δικής του αλήθειας– δεν έχουν πάψει στιγμή να τον βασανίζουν, ενώ η Κριστίνα νιώθει πια την ανάγκη να κατασταλάξει κάπου, να ζήσει ήρεμά, προστατευμένη, να κάνει ένα παιδί. Και λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά, ο Ντιονίσιο παίρνει την απόφαση να κάνει µόνος του ένα ταξίδι στην Ανατολή. Ξεκινάει λοιπόν έναν περίπατο που του επιβάλλει η καρδιά του κι εκείνος αναγκασμένος υπακούει. Παίρνει μαζί του τον Δον Κιχώτη, υπόσχεται στην Κριστίνα να επιστρέψει σε έναν χρόνο, καθησυχάζεται όταν εκείνη του λέει πως θα τον περιμένει σαν άλλη πιστή Πηνελόπη και χάνεται στα βάθη της Ασίας µε σταθμούς την Πόλη, το Ερζερούµ, το Δελχί, τη Βεγγάλη, το Κατµαντού, τη Μπεναρές, τη Σαϊγκόν, το Μπαλί. Κάνει φίλους, γνωρίζει ανθρώπους, θρησκείες, τρόπους ζωής, χαίρεται µε τον τίτλο «ο πρώτος Ισπανός χίπη της Ανατολής», ζει τον πόλεμο στο Βιετνάμ. «Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις αν δεν τους κουβαλείς μες στην ψυχή σου…», θυμάται τους στίχους του Καβάφη στο ταξίδι του, όταν τον πλησιάζει ο θάνατος, αυτός που ο ίδιος κρύβει μέσα του, που την τελευταία στιγμή καταφέρνει να τον αντιμετωπίσει και να επιστρέψει στη ζωή και στο σπίτι του. Εκεί θα βρεθεί απέναντι σ’ έναν άλλο θάνατο και μια γέννηση.
3. ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛ της ΟΥΛΡΙΚΕ ΣΒΑΪΚΕΡΤ
Οι αστοί Φόγκελµαν και οι αριστοκράτες Ζενφτ κινούν τα νήματα της πόλης. Μετά τον θάνατο του πλούσιου αλατουργού Φόγκελµαν, οι γιοι του, Ούλριχ και Πέτερ, βγαίνουν στο προσκήνιο, ενώ η έξυπνη και ευαίσθητη Άνε Καταρίνα μπαίνει στο περιθώριο µόνο και µόνο επειδή είναι γυναίκα. Κι όμως, άλλα δείχνει το φως της μέρας και άλλες ίντριγκες εξυφαίνονται στο σκοτάδι. Οι δύο οικογένειες, φαινομενικά αντίπαλες, συνεχίζουν να πλέκουν συνωμοσίες, ενώ ακολουθεί μια σειρά από ανεξήγητους φόνους μετά τη γέννηση του γιου του Ούλριχ, του πολυπόθητου διαδόχου των Φόγκελµαν. Στον Μεσαίωνα των μυστικών και των προκαταλήψεων, η Άνε Καταρίνα όχι µόνο θα λύσει το μυστήριο που συνδέει τις οικογένειες, υποδεικνύοντας τον δολοφόνο, αλλά θα αποκαλύψει και τον μυστικό έρωτα που ευλόγησε η μάγισσα του Χαλ. 
4. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ του ΜΑΤ ΚΟΕΝ
Η ζωή δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα θέμα αριθμητικής. Συναισθηματικής αριθμητικής. Ασκήσεις συναισθηματικής αριθμητικής στην αγάπη και στο µίσος, στον χρόνο που χάθηκε και στον χρόνο που απομένει, στις στιγμές που µας στιγμάτισαν, στις αδικίες που πέρασαν και στην εκδίκηση που έλιωσε. Καθένας από µας έχει το δικό του τετράδιο µε αριθμούς, αυτό όπου καταγράφει τα πάντα. Τις σημειώσεις των δικών του εμπειριών, αυτές που θέλει να μείνουν ανεξίτηλες, και άλλες που ελπίζει να ξεθωριάσουν µε τον χρόνο. Ο Ματ Κοέν περιγράφει µε μοναδικό τρόπο πώς το παρελθόν μπορεί να ενώνει για πάντα τρεις αγαπημένους ανθρώπους. Ένας δεσμός που κρατάει μια ολόκληρη ζωή και επηρεάζει δραματικά τόσο τους ίδιους όσο και αυτούς που βρίσκονται δίπλα τους.
5. ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ της ΝΑΤΑΣΑΣ ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΟΥ
Μετά την αυτοκτονία της αδελφής της, η Μελίνα κλείνεται στον εαυτό της και το δωμάτιό της μετατρέπεται σε φυλακή, μέχρι τη μέρα που αποφασίζει να επιστρέψει πίσω στη ζωή. Προορισμός της το γραφικό ψαροχώρι όπου περνούσε τις διακοπές των παιδικών της χρόνων µε την οικογένειά της. Ένα σπίτι στη σκιά του παλιού φάρου, μια ιστορία αγάπης από το παρελθόν που αναμοχλεύει ζωές και μνήμες, ένας μυστηριώδης φάκελος που εξαφανίζεται την πιο καίρια στιγμή κι ένα μυστικό που θα συνδέσει παρελθόν και παρόν µε τρόπο τρομακτικό... Ποια ζωή στοιχειώνει τον φάρο; Ποια μελαγχολία κρύβουν οι νότες που αντηχούν μέσα στη νύχτα από το πουθενά; Θα καταφέρει η Μελίνα να ξεδιπλώσει τον μίτο της Αριάδνης και να βγει από τον λαβύρινθο που τόσο επιδέξια έχουν χτίσει γύρω της; Όταν ο εχθρός είναι περισσότερο αόρατος απ’ όσο πιστεύεις...

 

&
Μόνο με την απλή έκδοση των €2, η παιδική σειρά σε DVD: PAW PATROL

Μη χάσετε το 4ο DVD me 3 φανταστικά επεισόδια 
Το PAW Patrol είναι μια σειρά για παιδιά με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.
Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα - όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για να… ξύσει το αυτί του Ryder.