Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπαίνει αύριο ο Πόρος, με την φωταγώγηση της “Γειτονιάς των Χριστουγέννων” και την τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου Καρουζέλ.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η “Γειτονιά των Χριστουγέννων” ανοίγει τις πύλες της στην Πλατεία Καραμάνου και το στενό της Δημοτικής Αγοράς, μεταφέροντάς την μαγεία των Χριστουγέννων στο γραφικό νησί του Σαρωνικού.

Συναυλίες, χορός, Carousel, παιδικές εκδηλώσεις, παραγωγή κουραμπιέδων, κεράσματα, Bazaars και άλλες εκπλήξεις θα περιμένουν καθημερινά μικρούς και μεγάλους από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 7 Ιανουαρίου 2018, στα πιο ονειρεμένα Χριστούγεννα στον Πόρο.

Συγκεκριμένα, στην στολισμένη πλατεία Καραμάνου (Δημαρχείου), θα στηθεί ένα σκηνικό βγαλμένο από τα ομορφότερα παιδικά όνειρα. Ένα πανεμορφο γιορτινό καρουζέλ, θα χαρίσει χαμογέλο στα παιδιά υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, ενώ ο Άγιος Βασίλης, θα επισκεφθεί την πλατεία, ανήμερα τα Χριστούγεννα και θα χαρίσει δώρα σε όλους τους λιλιπούτιους φίλους του.

Επίσης, προγραμματίζονται συναυλίες με τη χορωδία του Συλλόγου «Ποριώτισσα», τους «2+2», τη φιλαρμονική του Δήμου και άλλους, με αποκορύφωμα τη συναυλία του – γνωστού στους ποριώτες – Steliou Mak στις 30 Δεκεμβρίου.

Σε περίπτωση βροχής, οι εκδηλώσεις θα μεταφέρονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου/ Β’ Δημοτικού.
 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της “Γειτονιάς των Χριστουγέννων”.

 

Πηγή: porosnews.gr