Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αυτοδιοικητικοί, όλοι τους  με σημείο αναφοράς την πόλη του Πειραιά μαζεύονται πλέον σε ένα καινούργιο στέκι.

Tο γνωστό σε όλους μας «Εν Πειραιεί» το οποίο έχει ανακαινιστεί και έχει μετονομαστεί σε «Estabar» ακόμα και τις καθημερινές γίνεται πόλος έλξης για θαμώνες με… αυξημένη κοινωνικότητα.

Βουλευτές, δημοσιογράφοι, τοπικοί παράγοντες  συγκεντρώθηκαν και χτες Δευτέρα στο νέο στέκι της πλατείας Κοραή. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός του peiraiasnews.gr και απαθανάτισε τον προοδευτικό Γρηγόρη Ψαριανό να συζητάει με τον συντηρητικό Πειραιώτη Αντώνη Πανούτσο και να προσπαθούν να γεφυρώσουν το ιδεολογικό τους χάσμα, τον πρώην υπουργό Γιώργο Φλωρίδη με τον πρώην δήμαρχο Νίκαιας Βασίλη Τράπαλη και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο να συζητάν για την επόμενη ημέρα στην κεντροαριστερά, τους δύο αντιδημάρχους Πειραιά Γιάννη Μελά και Ανδρέα Βεντούρη να περνούν αρκετή ώρα μαζί με τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά γνωστής και ως «Π3», αλλά και αρκετό κόσμο που έπινε το ποτό του και έκανε ερωτήσεις περί παντός επιστητού στους θαμώνες που στο τέλος της βραδιάς έγιαναν όλη μία παρέα.