Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες του Θρύλου, μετά τις σοκαριστικές ήττες από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις, δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΟ συνεχάρη τους παίκτες του για το πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ, ωστόσο υποστήριξε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, όσον αφορά στο πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των πλέy οφ.

"Ναι, ήταν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε ντέρμπι όσο είμαι εγώ στην ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για την αντίδρασή τους, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα. Μια μεγάλη ομάδα είναι σημαντικό να ξέρει να αντιδράει στις δύσκολες στιγμές. Συγχαρητήρια και πάλι, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα.

Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για πλεονέκτημα έδρας. Υπάρχει σχεδόν ένας ολόκληρος γύρος και υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Στην Ευρωλίγκα πρέπει να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή, σεμνά και ταπεινά. Κοιτάζουμε ένα - ένα τα παιχνίδια, καθώς είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο", δήλωσε χαρακτηριστικά.