Αυτό το νέο διαδικτυακό στέκι που βρίσκεται από σήμερα κοντά σας, είναι γέννημα της αγάπης για την πόλη που ζούμε και εργαζόμαστε καθημερινά. Είναι η προσπάθεια και το μεράκι μας για να δώσουμε στίγμα στα όσα συμβαίνουν στο μεγάλο λιμάνι σε όλα τα επίπεδα και να σας παρέχουμε πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Κεντρικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μαζί σας μία αμφίδρομη καθημερινή σχέση εμπιστοσύνης, στην βάση της ανάγκης να γίνουμε μέτοχοι στην καθημερινότητα του Πειραιά μας.

Για τον λόγο αυτό, επιλέξαμε το peiraiasnews.gr, να καλύψει ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ φάσμα αναφορικά με τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας, αλλά και το σύνολο της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής δράσης που εκτυλίσσεται σ' αυτή.

Από το λιμάνι, το κέντρο, μέχρι τις γειτονιές και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και από το καμάρι της πόλης μας, τον Ολυμπιακό μας, το Δημοτικό Θέατρο, μέχρι και τα νέα της Πειραϊκής Εκκλησίας. Μαζί με όλες τις ειδήσεις για την Δημοτική Αρχή και τους όμμορους Δήμους, θα βρείτε προτάσεις για όλα τα hotspots της πόλης μας, καθώς και πολύπλευρη καταγραφή των δραστηριοτήτων των πολιτιστικών και αθλητικων σωματείων του Πειραιά, αλλά και το συνόλου των κοινωνικών φορέων.

Συντονιστείτε λοιπόν… Ανοίξαμε πανιά για ένα όμορφο ταξίδι, με συνεπιβάτες όλους εσάς!