Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Eντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, παρευρέθηκαν σήμερα στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 24ου Βρεφονηπιακού Σταθμού (ΣΤΑΣΥ), στο Νέο Φάληρο.

Μέσα από το θεατρικό τους σκετς : «Φτιάχνω στολίδια και γλυκά, χορεύω με χαρά», τα χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τα τραγούδια,  οι μικροί πρωταγωνιστές έστειλαν μηνύματα  αγάπης, χαράς και ελπίδας, εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Μώραλης και η κυρία Ζηλάκου, προσέφεραν σε όλα  τα παιδιά δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών, προσφορά του ΟΛΠ.

Ο Δήμαρχος  Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, εκφράζοντας τις ευχές του στα παιδιά και  στους γονείς, τόνισε:


«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά, ευτυχισμένοι όλοι και κυρίως τα παιδιά. Να περάσετε καλά στις γιορτές παιδιά και να χαμογελάτε. Όταν χαμογελάτε εσείς χαμογελούν και οι γονείς σας. Να ευχαριστήσουμε τον Ο.Λ.Π.  για τις δωροεπιταγές που προσφέρει κάθε χρόνο και για τη συνεργασία που έχουμε. Εύχομαι κάθε χρονιά να είναι λίγο καλύτερη από την προηγούμενη και για τα  παιδιά και για εμάς όλους. Να είστε καλά και χρόνια πολλά».
 
Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου,  ευχόμενη για τις γιορτές, σημείωσε:


«Εύχομαι να έχετε καλές γιορτές, υγεία, να χαίρεστε τα παιδάκια σας, να έχουν καλή πρόοδο. Φέτος θα μοιράσουμε για ακόμη μια χρονιά δωροεπιταγές για τα παιδιά στο τέλος της γιορτής. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών την κα Βασίλαινα, το διοικητικό, το εκπαιδευτικό και το βοηθητικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών και όλους όσοι συμμετείχαν για τη σημερινή γιορτή. Να είστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία».
 
Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης επισκέφθηκε το Γ1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης. Ο Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με τα μέλη του Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης, για τα θέματα που τους απασχολούν.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Μώραλης τόνισε πως η Δημοτική Αρχή, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιούνται στα Κέντρα Αγάπης δημιουργικές δράσεις, καθώς η βελτίωση της καθημερινότητάς τους,  αποτελεί σημαντική προτεραιότητα.