Ήταν που ήταν δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού στη Γερμανία, αυτόματα ανέβηκε ο δείκτης από τα πολλά προβλήματα που έπεσαν μαζεμένα στον Πειραιά, ιδίως στη γραμμή των ψηλών.

Για να ξεκαθαρίσουμε όμως τα πράγματα. 

Ο Ολυμπιακός πάει στη Βαμβέργη χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αντίθετα όμως θα ακολουθήσουν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο προάστιο της Βαυαρίας οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι όμως προέρχονται και αυτοί από τραυματισμό. Με ότι συνεπάγεται και αυτό…  

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε μαγνητική τομογραφία το βράδυ της Δευτέρας, έχει υποστεί ένα διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και φυσικά ακολουθεί θεραπεία αντί για προπόνηση. Θα μείνει πίσω ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα για να ξεπρηστεί το πόδι του και να επανέλθει για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ αν τυχόν προστατευτεί και με το Λαύριο. 

Αντίθετα με τον Μιλουτίνοφ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου που είχε ταλαιπωρηθεί με τον προσαγωγό του, προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και θα ταξιδέψει με την ομάδα το πρωί της Τετάρτης (8:30) για το Μόναχο αρχικά και από εκεί οδικώς στο γειτονικό Μπάμπεργκ, ενώ μαζί θα είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης. 

Δεν προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα λόγω μέσης αλλά έκανε μέρος του προγράμματος ωστόσο θα ακολουθήσει την ομάδα για να βοηθήσει στον αγώνα με την Μπάμπεργκ. Θυμίζουμε πως ούτως ή άλλως εκτός ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης με κάκωση στον τένοντα τετρακέφαλου.