Η Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου κυκλοφορεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου με το πιο πλούσιο πακέτο προσφορών.
Την ειδική έκδοση Astrastyle, από τη Σμάρω Σωτηράκη και τον Κώστα Λεφάκη. Αστρολογικές Προβλέψεις 2018, αναλυτικά για όλα τα ζώδια! 148 σελίδες
Η Σμάρω Σωτηράκη και ο Κώστας Λεφάκης μας αποκαλύπτουν τι θα φέρει η νέα χρονιά σε καριέρα οικονομικά και αισθηματικά. Αναλυτικές προβλέψεις για το πώς θα επηρεάσουν οι πλανητικές θέσεις, οι εκλείψεις και οι ανάδρομοι τα 12 ζώδια αλλά και το πολιτικό σκηνικό του κόσμου και, κυρίως, της Ελλάδας και της Ευρώπης!
Μεγάλο Αφιέρωμα ΧΡΗΜΑ: Από πού θα μας έρθει φέτος, ποιες ευκαιρίες θα έχει κάθε ζώδιο και τα μαγικά κλειδιά της αφθονίας. Ακόμα, Κινέζικο Ωροσκόπιο, Αριθμολογία και Ταρό!
---
 

 
Μαζί 2 ακόμα μεγάλες προσφορές
Το νέο CD της Πάολα “Τα καλύτερα” με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, σε αποκλειστική κυκλοφορία

Το νέο CD μοναδικής Πάολα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την Ελευθερία του Τύπου. Περιλαμβάνει 15 αγαπημένα τραγούδια που από την πιο δυνατή φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Μην το χάσετε!
ΝΑ Μ’ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΗ ΘΕΛΩ
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΜΗΔΕΝ
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ 
ΩΣ ΕΔΩ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΩΗ 
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 
ΦΤΑΙΣ 
Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΓΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ 
ΚΡΑΤΑ ΜΕ
ΑΥΤA ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ 
ΤΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ
ΚΙ ΕΠΙΝΑ
ΚΡΥΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
---
& ακόμα,
ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ: Η αγαπημένη σειρά των παιδιών σε DVD που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Αυτή την Κυριακή το 6ο DVD με 3 φανταστικά επεισόδια!

Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja!