Τέχνη, μόδα και μουσική αντάμωσαν αναπάντεχα το Σάββατο το βράδυ σε έναν μοναδικής αισθητικής χώρο στον Πειραιά, το Piree. Οι Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη, ιδρύτριες του www.4moms.gr, διοργάνωσαν ένα πάρτι γεμάτο λάμψη και γιορτινή διάθεση στο οποίο έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν luxury & premium brands σε πολύ χαμηλές τιμές. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες των παιδιών που είτε με εισαγγελική παρέμβαση είτε λόγω αδυναμίας των γονέων τους να τα μεγαλώσουν βρίσκονται στον ξενώνα του Καλού  Ποιμένα.

Μουσική, έκθεση ζωγραφικής, κεράσματα πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη και χρυσόσκονη από τα ζαχαροπλαστεία Τσίρου, κεράσματα από τον Μακεδονικό Χαλβά, G&Ts By Bombay Sapphire, beauty pampering από τα +MediPrinou. H ομάδα του Αντώνη Πασβαντη, μάγεψε το κοινό με το φαντασμαγορικό Circus Show που παρουσίασε.

Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη, λάμψη και καλή διάθεση. Και το βράδυ του Σαββάτου το Piree γέμισε κόσμο, λάμψη και Χριστουγεννιάτικη διάθεση.