Έχει γραφτεί ξανά για αυτά που έχει καταφέρει ο Τάκης Λεμονής στην ομάδα και στο διάστημα που βρίσκεται εδώ. Πήρε ένα ρόστερ που δεν ήταν δικό του και σιγά σιγά έχει καταφέρει να αποδώσει αρκετά καλά στον επιθετικό τομέα τώρα τελευταία, ενώ δουλειά γίνεται και στην άμυνα, η οποία βελτιώνεται όσο προχωρά ο καιρός. Αλλά το μεγάλο υπέρ για τον Λεμονή, είναι άλλο.

Έχει καταφέρει να «δέσει» την ομάδα. Κάτι πολύτιμο, αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν διάφορες εθνικότητες. Έλληνες, Νορβηγός, Γερμανός, Τογκολέζος και άλλοι. Όταν λοιπόν σε κάθε γκολ που σημειώνεται, αρκετοί τρέχουν στον πάγκο για διάφορους λόγους, αυτό δείχνει πως ο κόουτς έχει πετύχει πολλά πράγματα.

Με λίγα λόγια η φράση «για την πάρτη μου», έχει εκλείψει στο Ρέντη. Όλοι δουλεύουν ενωμένοι σαν γροθιά για το καλό του συλλόγου και αυτό φαίνεται σε διάφορες «εκδηλώσεις». Ακόμα και στις κακές στιγμές, αυτές ξεπερνιούνται γρήγορα και όλοι τις ξεχνούν για να προχωρήσουν μπροστά.

Παρατηρείστε κι εσείς να δείτε τι γίνεται όταν ο Ολυμπιακός βάζει γκολ. Φαίνεται ξεκάθαρα η αγνή χαρά όλων των παικτών. Δεν υπάρχει κανένας... παρτακισμός και όλοι μαζί ενωμένοι γνωρίζουν πως εφόσον συνεχίσουν έτσι, θα πάρουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.