Με τον Παναιτωλικό παίζει αύριο ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Οι Πειραιώτες αναζητούν τη νίκη απέναντι στους Αγρινιώτες και παίζοντας φυσικά το παιχνίδι τους, θα μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή δεύτερος στη βαθμολογία και με μια νίκη καταφέρνει να περάσει εκ νέου στην κορυφή, περιμένοντας από εκεί και πέρα το παιχνίδι της ΑΕΚ που διεξάγεται τη Δευτέρα.

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο δεν είναι καθόλου εύκολο για τον Ολυμπιακό, που καλείται να αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα, η οποία θα τα δώσει όλα για να πάρει αποτέλεσμα ενάντια στον Ολυμπιακό. Όπως κάνουν όλες, άλλωστε. Απλά, ο Θρύλος προετοιμάζεται, γνωρίζοντας πως στήνεται νέο μπλόκο.

Σε μια προσπάθεια για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού, ο Τάκης Λεμονής έχει κάνει μερικά πλάνα και έχει δώσει φυσικά σαφείς οδηγίες. Και αυτές δεν αφορούν μόνο τους Αγρινιώτες, αλλά γενικότερα όλους τους αγώνες από εδώ και πέρα, προκειμένου να θωρακίζεται περισσότερο η άμυνα της ομάδας.

Ένας τομέας στον οποίο επίστησε την προσοχή ο κόουτς, είναι να υπάρχει καλή «αεροπορία», ώστε να απομακρύνεται η μπάλα στα στημένα και εφόσον γίνεται αυτό, να γίνονται γρήγορα πάσες από εκεί και πέρα, για να αποφορτίζεται η άμυνα και να βγαίνει μπροστά η ομάδα. Με λίγα λόγια, η μπάλα θα πρέπει να αλλάζει γρήγορα πόδια.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του ο κόουτς, προσπαθεί να βελτιώσει πάρα πολλά και όσο προχωρά ο καιρός, ο Ολυμπιακός θα βελτιώνεται κι αυτός.