Με τη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Πειραιά να παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πλήθος κόσμου να καταφτάνει συνεχώς στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου .

Την τελετή παρουσίασε η Νόνη Δούνια η οποία κάλεσε το Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μώραλη στο βήμα προκειμένου να απευθύνει τον απαραίτητο εθιμοτυπικό χαιρετισμό.

Ο κύριος Μώραλης στη σύντομη, αλλά περιεκτική ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να στηθούν αυτές τις χριστουγεννιάτικες γιορτές, εξήρε το κοινωνικό πρόσωπο των υπηρεσιών του δήμου και τόνισε την ιδιαίτερα την αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων που περιβάλλουν το Δήμο Πειραιά και συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία του.

Τέλος ο κύριος Μώραλης φώναξε δίπλα του την οικογένεια του για να κάνουν από κοινού την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου και στη συνέχεια κάλεσε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από το Δ.Θ.Π. να συνεχίσουν μαζί και να μεταβούν στον πεζόδρομο της οδού Σωτήρος όπου είχε στηθεί από νωρίς μία τεράστια μουσική σκηνή που θα φιλοξενούσε την Χρύσπα μαζί με το συγκρότημα Kings ενώ το πάρων θα έδινε και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος για ένα ξεχωριστό και αμιγώς γιορτινό street party.