Με τη Γιουβέντους στον Ναό παίζει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναζητά την πρώτη του νίκη στο Champions League για φέτος. Οι Πειραιώτες έχουν δύσκολη αποστολή, αλλά όπως είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ, η ομάδα θα προσπαθήσει να φτάσει στη νίκη προκειμένου να χαροποιήσει τους οπαδούς της.

«Πρέπει να δείξουμε στους οπαδούς μας πως είμαστε ικανοί να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το χρειαστούμε αυτό για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση για το πρωτάθλημα. Παλεύουμε για την πρώτη θέση, όπως η Γιουβέντους, η οποία κατάφερε να κερδίσει τη Νάπολι. Αποτελεί προνόμιο να παίζεις ενάντια στη Γιουβέντους και θέλουμε να κάνουμε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στους οπαδούς μας», ήταν τα λόγια του Καρεμπέ, που συνέχισε.

«Αν μιλήσουμε για το ιταλικό ποδόσφαιρο, η Γιουβέντους αποτελεί παράδειγμα. Τώρα υπάρχει μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και υπάρχει και η Νάπολι που δουλεύει εδώ και αρκετά χρόνια, είναι στο Champions League, ενώ ανεβαίνουν και η Ίντερ με τη Μίλαν. Ελπίζω πως το ιταλικό ποδόσφαιρο θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει με τις ομάδες, τους προπονητές και τους παίκτες, γιατί ενώ παλαιότερα υπήρχαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, τώρα οι περισσότεροι παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ και την Πριμέρα».