Με την υπερψήφιση του μοναδικού Συνδυασμού, ολοκληρώθηκαν άψογα και με απόλυτη επιτυχία οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς. Ο Συνδυασμός «Επιχειρηματική Ανάπτυξη Πειραιά», με επικεφαλής τον νυν Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Β. Κορκίδη, έδειξε ότι διαθέτει χαρακτηριστικά πολυσυλλεκτικότητας και αντιπροσωπευτικότητας.

Η συμμετοχή κατέγραψε αριθμό ρεκόρ, αφού ψήφισαν υπερδιπλάσιες επιχειρήσεις-μέλη του Ε.Β.Ε.Π., ενώ από τους 68 υποψηφίους με τον επικεφαλής θα εκλεγούν 41 σύμβουλοι.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Β.Ε.Π. θα συγκληθεί σε Σώμα, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 15:30 με την εκλογή του Α’ και Β’ Αντιπροέδρου, του Οικονομικού Επόπτη, του Γενικού Γραμματέα, του Υπεύθυνου Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, του Υπεύθυνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, καθώς επίσης των τεσσάρων Προέδρων και Αναπληρωτών τους, στα Τμήματα: Εμπορικό, Μεταποιητικό, Ναυτιλιακών Δραστηριοτήτων και Υπηρεσίων. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της επταμελούς Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, ανακηρύχθηκε αυτοδίκαια και με αυτόματη διαδικασία, ο κ. Β. Κορκίδης, ως επικεφαλής του ενιαίου Συνδυασμού, που συγκέντρωσε το απόλυτο των ψήφων.

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, στις 19:00 της 4ης Δεκεμβρίου ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Β. Κορκίδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους ψηφίσαντες και τα συγχαρητήριά του σε όλους τους υποψηφίους συναδέλφους του.