Πότε: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τελικής πτώσεως

Πού: Στο Pirée (Κάστορος 78, Πειραιάς)

By: Οι Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη, ιδρύτριες του www.4moms.gr, σας περιμένουν σε ένα πάρτι που θα ξεκινήσει το απόγευμα και θα κρατήσει μέχρι όσο αντέξουμε με χριστουγεννιάτικη διάθεση, μουσική, ψώνια, ποτό και εκπλήξεις…

Η μόδα και η τέχνη συναντιούνται σε έναν μοναδικής αισθητικής χώρο. Ένα πάρτι γεμάτο λάμψη, μόδα & γιορτινή διάθεση. Luxury & Premium brands σε πολύ χαμηλές τιμές: Αγαπημένες μάρκες όπως:

Chip & Chip, Evangelia Drosi, Hermina Wristwear, Καλογήρου, Libelloula, New Era Cap, Οφθαλμός, Pallet Tree, Park House, Puma Fashion, Simplicity Concept, Soho – Soho, Treis, Under Armour, Vagrancy, Zina Glou.

Και ένα Multibrand corner όπου σχεδιαστές και καταστήματα έχουν κάνει προσφορά αγάπης για το Ίδρυμα Καλός Ποιμένας, Σε συνεργασία με την “οικοδέσποινα” του Δήμου Πειραιά Βάλια Κυριαζή Μώραλη, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες των παιδιών που είτε με εισαγγελική παρέμβαση είτε λόγω αδυναμίας των γονέων τους να τα μεγαλώσουν βρίσκονται στον ξενώνα του Καλού Ποιμένα.

Σε αυτή τη γωνιά του Pirée θα βρείτε ρούχα και αξεσουάρ από Zeus & Dione, Stelios Koudounaris, Callista Crafts, Gofas Jewelry, Madame shoushou, Vardas, J’aime Les Garcons, σε μοναδικές τιμές:

Μουσική, έκθεση ζωγραφικής με πίνακες της Βάσως Γιαννακοπούλου, έκθεση φωτογραφίας του

Θανάση Μπίρλη, κεράσματα πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη και χρυσόσκονη από τα ζαχαροπλαστεία Τσίρου, κεράσματα από τον Μακεδονικό Χαλβά, G&T’s By Bombay Sapphire, beauty pampering από τα +MediPrinou και πολλές εκπλήξεις!

Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη, λάμψη και καλή διάθεση. Στις 9 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε από τις 5 το απόγευμα στο Pirée για να μοιράσουμε αγάπη στα παιδιά του Καλού Ποιμένα, να αγοράσουμε λαμπερά ρούχα και πράγματα υψηλής αισθητικής σε χαμηλές τιμές και να περάσουμε καλά με μουσική και φίλους.

#sparkleyourself

#4momsatpiree