Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό ALPHA 98.9 διοργανώνουν μεγάλη μουσική εκδήλωση «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το πρώτο λιμάνι της χώρας θα φιλοξενήσει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00, γνωστούς καλλιτέχνες οι οποίοι θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς και θα ενώσουν τις φωνές τους για ένα και μόνο σκοπό: την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι προσπαθούν με αξιοπρέπεια να επιβιώσουν κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Λένα Αλκαίου, Όλγα Βενέτη, Βασιλική Καρακώστα, Κώστας Καραφώτης, Στέλλα Κονιτοπούλου, Παναγιώτης Λάλεζας και Κώστας Τριανταφυλλίδης σε μια συμβολική κίνηση με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα μια ουσιαστική κίνηση με συγκεκριμένο σκοπό που θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας, υποστηρίζουμε την προσπάθεια των εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι σε καθημερινή βάση προσφέρουν τον ίδιο τους τον εαυτό προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών χιλιάδων συνανθρώπων μέσα από τις υποδομές της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Καθημερινά προσφέρονται περίπου 7.000 μερίδες φαγητού από τα συσσίτια της τοπικής μας Εκκλησίας αδιακρίτως χαρακτηριστικών, φυλής, θρησκείας, εθνότητας κλπ.

Ενισχύουμε το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και χαρίζουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία!